Почетна страна
О суду
Судски поступци
Судске писарнице
Преузимање докумената
Таксена тарифа
Вести и саопштења
Односи са јавношћу
Информатор
Унутрашњи акти суда
Судска пракса
Oгласна табла
Јавни конкурси
Приступ информацијама
Помоћ у поступцима
Медијација
Узбуњивачи
Притужбе странака
Заштита права на суђење у разумном року

Јавне набавке
Портал судова Србије
Контакт са нама
Питања и одговори
Наде Матић 4
31102 Ужице

  

Почетна » Вести и саопштења » Вести

29. Октобар 2020. године и 11 Мај 2021. године, Дан отворених врата - Online

  Дан отворених врата - Online

   

  У Основном суду у Ужицу, поводом Европског дана цивилне правде 25.октобра, традиционално су уживо одржавани седам година уназад Дани отворених врата. Та манифестација се обележава у настојању да се грађанима и корисницима услуга суда, пружањем одређених информација које су за њих од значаја, олакша приступ суду и рад суда учини транспарентнијим.

  Због епидемиолошке ситуације на територији Републике Србије услед ширења пандемије, узроковане вирисом Covid-19, а све у циљу заштите здравља наших грађана, од марта 2020. године, Дани отворених врата одржавају се ONLINE, односно путем видео линка, а судије Основног суда у Ужицу су од тада два пута учествовале на овој манифестацији и то дана 29.10.2020. године и 11.05.2021. године. Ова два догађаја одржана су на теме “Све у вези са разводом брака пред судом” и “Неурачунљивост учиниоца кривичног дела”, а исте можете погледати кликом на линкове испод текста.

   

   

   


  Ефикасност и транспарентност рада овај суд ће задржати и убудуће, а о накнадном датуму одржавања манифестације Дани отворених врата ONLINE и у просторијама Основног суда у Ужицу, грађани ће бити благовремено обавештавани, а све у зависности од епидемиолошке ситуације на територији Републике Србије.

@ 2011. Основни суд Ужице